Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Hyresrättslägenheter på gång i Malmö

I kvarteret Spårvägen, centralt beläget i Sorgenfri, planerar vi att vid årsskiftet 2018/2019 ha 47 inflyttningsklara hyresrätter.

I kvarteret Passageraren 1, Spårvägen bygger Riksbyggen 47 ljusa och moderna hyresrättslägenheter och en lokal om cirka 50 kvadratmeter som också ska upplåtas som hyresrätt.

Huset 

Bostäderna som flerfamiljshus om fyra till fem våningar uppförs mot gatan av gediget slammat gult tegel, där arkitekterna låtit sig inspireras av den industrikaraktär som präglat området tidigare.  

Lägenheterna

Vi bygger 12 stycken ettor om cirka 40 kvadratmeter, 13 stycken tvåor om cirka 54 kvadratmeter, 19 stycken treor om cirka 78 kvadratmeter samt fyra stycken fyror på cirka 90 kvadratmeter.

Hyresrättslägenheterna har ljusa väggar, parkettgolv, kakel, klinkers, handdukstork, tvättmaskin och torktumlare i badrummet. I köket finns kyl och frys, diskmaskin och spis med varmluft och induktionshäll. Vårt bostadskvarter erbjuder boende i en spännande och central stadsdel med stort serviceutbud och bra kommunikationer.

Parkeringsmöjligheter för bil finns att tillgå i intill liggande parkeringshus. Bilpool finns att tillgå i området för den som så önskar.

Fakta om Passageraren 1 i kvarteret Spårvägen

  • Antal lägenheter: 47
  • Lägenhetsstorlekar: I huvudsak ett till tre rum och kök
  • Beräknad byggstart: Preliminärt våren 2017
  • Beräknad inflyttning: Preliminärt årsskiftet 2018/2019
  • Beräknad tidpunkt för intresseanmälan: Hösten 2018

Gården och området

Kvarteret Spårvägen ligger centralt beläget i Malmö nära service, förskolor och kommunikationer. Innergården bjuder på rik grön växlighet av träd och vackra buskar. Här finns också plats för lek, vistelse och gemenskap. Cykelparkering finns på innergården och cykelförråd i källaren. En enklare cykelverkstad finns att nyttja samt laddstation för elcykel.