Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Ekonomisk förvaltning för din bostadsrättsförening

Riksbyggen erbjuder ekonomisk förvaltning, redovisnings- och finansieringstjänster som säkerställer korrekt och effektiv hantering av fastighetens ekonomi hela vägen från avisering till bokslut.

Med en ekonom som är specialiserad på bostadsrättsföreningar kan ni vara säkra på att er förening har en expert vid er sida som gör det bästa för er förening. Med struktur och kontinuitet kan till exempel avgiftsnivåerna justeras kontrollerat och oförutsedda avgiftshöjningar undvikas.

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år. Har du idéer och tankar kring vad du skulle vilja se eller höra på mässan är du välkommen att mejla oss.

Ett bekvämt sätt att hålla koll på ekonomin

En bostadsrättsförening som har koll på sin ekonomi är en trygg förening. När siffrorna är i ordning så blir det lättare att få en bra överblick och att skapa en bra boendemiljö för alla medlemmar, idag och i framtiden.

Riksbyggens specialiserade BRF-ekonomer hjälper er med all ekonomisk förvaltning som har med föreningens ekonomiska liv och hälsa att göra. Löpande redovisning, månadsavisering, årsbokslut eller juridik – ni får det stöd ni behöver så att allting blir gjort på rätt sätt och i rätt tid.

Beroende på er förenings behov kan ni enkelt välja om ni vill köpa hela eller delar av den ekonomiska förvaltningen. Det viktiga är att din förening har kontrollen och överblicken ni behöver för att kunna bo och trivas i er förening.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening:

 

Ulf Halvarsson

Affärs- och försäljningschef, Fastighetsförvaltning

Vill du veta mer om våra tjänster för bostadsrättföreningar?

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag föredrar att bli kontaktad via:

Jag vill veta mer om: