Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok

Förvaltning för företag och fastighetsägare

Riksbyggen är idag en av landets ledande fastighetsförvaltare. Vi finns på drygt 300 platser och har över 75 års erfarenhet av att utveckla, förvalta och förbättra fastigheter. Vi erbjuder allt från fastighetsservice, ekonomisk förvaltning, planering och projektledning vid ombyggnationer till drift och skötsel samt hjälp med lokaluthyrning. Med oss får fastighetsägare en förvaltning med hög tillgänglighet och stor lokal kännedom, vilket ger dig en professionell och närvarande service. Kontakta oss för ett kostnadsfritt förslag.

Kundreferenser

Vad säger våra kunder?

Vår rikstäckande organisation gör att vi kan erbjuda en enhetlig och samordnad förvaltning i hela landet.

Kunder berättar
 

Fler tjänster för företag

 

Energiförvaltning

Med en genomtänkt energiförvaltning gör du både plånboken och miljön en tjänst. Vi hjälper dig med allt från energiplan, energioptimering och individuell mätning av el och vatten i lokaler till driftövervakning och dagligt skötsel.

Det här är vår energiförvaltning

Teknisk förvaltning

Statuskontroll av lägenheter, underhållsplan och energioptimering. Teknisk förvaltning handlar för oss om att strukturera och planera underhållsarbetet, effektivisera resursutnyttjandet och på lång sikt stärka fastighetens värde.

Det här är vår tekniska förvaltning

Fastighetsservice

Lokalvård, tillsyn och skötsel av fastighet, avhjälpande underhåll och trädgårdsskötsel. Våra fastighetsskötare ser till att din fastighet och dina omgivningar fungerar och mår bra.

Det här är vår fastighetsservice

Ekonomisk förvaltning

Vi hjälper dig med allt som har med din fastighets ekonomiska liv att göra. Allt från löpande redovisning, budget och bokslut till överlåtelser, fakturahantering samt uthyrning och hyresgästkontakter.

Det här är vår ekonomiska förvaltning

Projektutveckling av hyresrätter

En ombyggnad är ofta en stor investering i tid och pengar. Vi hjälper dig hela vägen från planering till genomförande och uppföljning.

Bygg om och projektutveckla

Vill du veta mer om förvaltning för företag och fastighetsägare?

Ange namn*
Ange e-post*
Ange telefonnummer*
Ange ort*

Jag är intresserad av (minst ett val):