Välkommen till RB Fastighetsägare – en del av Riksbyggen!

I juni 2017 förvärvade Riksbyggen ISS verksamhetsgren Fastighetsägare. Bolaget heter numera RB Fastighetsägare AB, men går under namnet Riksbyggen.

För er som tidigare ISS kund innebär det i praktiken inte några förändringar. Ni har kvar samma kontaktperson och får era tjänster levererade precis som tidigare. Finns det behov av fler tjänster än ni har idag hjälper vi gärna till. Prata med er kontaktperson.

Arbetet med att uppdatera och anpassa vår verksamhet från att ha ingått i ISS Facility Services verksamhet till att nu vara ett dotterbolag till Riksbyggen pågår för fullt.

Som ett led i detta hälsar vi alla gamla och nya kunder välkomna till vår nya webbsida.

Logga in i Ekonomiportalen

Nya kontaktuppgifter    

Den 12 december byter vi till Riksbyggens IT-miljö. Det innebär att vi får nya e-postadresser, med ändelsen @riksbyggen.se och att de gemensamma mejlboxarna får nya adresser.

Vi ansluter även till Riksbyggens växel. Du når oss via växelnummer 0771-860 860. Våra fasta 018-nummer i Uppsala kommer att vara kvar, vilket innebär att du kan ringa oss på samma gruppnummer och direktnummer som tidigare. De personer som haft mobil kommer dock att få nya mobilnummer.

Kontoren i Stockholm och Göteborg flyttar till Riksbyggens lokaler i december. Nya telefonnummer och adresser gäller här för alla.

De nya kontaktuppgifterna hittar du här:

Ekonomicenter Uppsala
Stockholm
Göteborg