Slutsålt
Brf Karlavagnen

Om projektet

Bostadsrätter intill Vasaparken i Norrköping

Strax utanför stadskärnan, intill Vasaparken, bygger vi Brf Karlavagnen. Det blir 51 lägenheter med ekparkett, inglasade balkonger och rostfria vitvaror från Siemens. Mellan de tre husen skapar vi en gemensam grön innergård. Bilen parkerar du i det underjordiska garaget. Nu finns det bara 1 lägenhet kvar. Prelimnärt inflyttningsdatum är september 2017. Anmäl ditt intresse idag!

Om bostäderna

Brf Karlavagnen erbjuder 51 lägenheter med 2–4 rum och kök, i storlekarna 55–111 kvadratmeter, fördelat på tre hus i 5–6 våningar. Som standard får du ekparkett i alla rum, helkaklade badrum med tvättmaskin och torktumlare, inglasad balkong och givetvis bredband via fiber. Alla fyror har dessutom ytterligare en balkong och en separat toalett. För dig som vill ha mer än så har vi skapat två takvåningar med terrass.

När du köper en bostadsrätt från Riksbyggen vet du alltid vad du får. Det vi kallar standardnivå är ingenting annat än noga utvalda material och tillbehör. I Brf Karlavagnen betyder det att alla lägenheter har fullt utrustade Marbodalkök och inbyggda rostfria vitvaror – som induktionshäll, diskmaskin och mikrovågsugn – från Siemens. Köksluckorna har dämpning och på undersidan av överskåpen har vi monterat energisnål LED-belysning.

Det är vad alla lägenheter erbjuder. Men en av de stora fördelarna med att köpa en ny lägenhet är att du själv kan vara med och sätta din egen prägel på den. Kanske nöjer du dig med att välja färg och tapeter till de olika rummen och kakel till badrummet, eller möjligtvis vill du ha någonting mer.

Läs mer

Förtur till Riksbyggens bostäder

Vid säljstarten får de intressenter som är medlemmar i Riksbyggen Förtur välja lägenheter först. Valen hanteras sedan utefter antal förturspoäng. Ju tidigare du registrerar dig till Riksbyggen Förtur desto fler poäng hinner du samla inför säljstarten. Läs mer om Rikbyggen Förtur här.

Lite avsides men ändå centralt

Brf Karlavagnen ligger vid Ljurafältet, en kilometer söder om stadskärnan, och är ett många områden i Norrköping som fortsätter att växa. Den utbyggda spårvägen och de utökade cykel-­ och gångvägarna gör att du lika lätt tar dig in stadskärnan – med sina 150 butiker och restauranger – som söderut, till Mirum galleria och badplatsen vid Ensjön. I närområdet finns mataffärer med post och ett antal mindre restauranger och butiker. Inom gångavstånd har du även Centralbadet, Konstmuseet och Stadsbiblioteket.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektfakta

Byggnadsbeskrivning

 • Toggle

  Förtur till våra nybyggda bostäder

  Riksbyggen Förtur

  Riksbyggen Förtur är en möjlighet för dig att se och välja nyproducerade bostäder i bostadsrätt och äganderätt innan de finns tillgängliga för allmänheten. För bara 200 kronor per person och år ökar du dina möjligheter att hitta din drömbostad i framtiden.

  Du samlar dina poäng över tid, och ju fler poäng du har, desto större chans har du att välja just den bostad som du vill ha i ett projekt. Genom att vara med i Riksbyggen Förtur får du förhandsinformation om de projekt du anmält intresse för. Du gör en anmälan till det eller de projekt du vill ha mer information om. 

  Villkor Riksbyggen Förtur

 • Toggle

  Lägenhetsväljare i 3D

 • Toggle

  Bofakta

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält