Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter

Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne. Välkommen till din nya verklighet!

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter
Planerat

Kontakt

Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (13 st)

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  December 2018
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Årsskiftet 2020/21

Om projektet

Bostadsrätter i Helsingborg

I Brf Körsbärslunden i Helsingborg bor du nära service, förskola och kommunikationer. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana bollekar blir din närmaste granne.

Moderna bostadsrätter i Helsingborg

Regementsgatan är en av de finaste och attraktivaste gatorna i Malmö. Nu är det Helsingborgs tur. På Regementsvägen vid norra infarten till Helsingborg kommer vi uppföra två bostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter.

I huset med bostadsrätter kommer vi erbjuda 38 välplanerade ettor till treor mellan 35-80 kvadratmeter, där samtliga lägenheter har en härlig balkong. Våra treor kommer dessutom vara genomgående med fint ljusinsläpp och två balkonger. Ett extra plus till din nya bostadsrätt är den gemensamma takterrassen högst upp i huset där du från tionde våningen har en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. En härlig plats att umgås med familj och vänner.

Kom och prata nytt boende med oss

Välkommen att prata nytt boende med oss söndagen den 16 juni i Körsbärslunden. Vi från Riksbyggen kommer finnas på plats vid vårt bygge på Regementsvägen mot parken. Välkommen att ställa dina frågor och se planritningar i större format och även få med dig planritningar hem om du vill. Vi svara på frågor om både Bostadsrätterna i Brf Körsbärslunden och för hyresrätterna. Varmt välkommen den 16 juni mellan kl. 12-15.

 

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi


Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.

Anmäl intresse till projektet Brf Körsbärslunden

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Sälj- & marknadsansvarig
Kristin van der Reep

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp