Brf Steget

Inflyttningen är igång i de nyproducerad lägenheterna med flexibel planlösning alldeles intill Tyresö Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vårflodsgatan
 • 72 lägenheter

Brf Steget

Inflyttningen är igång i de nyproducerad lägenheterna med flexibel planlösning alldeles intill Tyresö Centrum. Välkommen till din nya verklighet!

 • Vårflodsgatan
 • 72 lägenheter
Stora visnings-helgen 31/8-1/9

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 595 000-3 875 000 kr
 • Avgift 2 261-4 010 kr/mån
+ Visa fler bilder (13 st)

Visningar

Tor 22 aug kl 18:30 - 19:00

Visning av våra lediga lägenheter i Brf Steget. Visningslägenhet på Vårflodsgatan 17, Tyresö

Lör 31 aug kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Tyresö Centrum, Tyresö

Sön 1 sep kl 12:00 - 14:00

Välkommen på stora visningshelgen! Tyresö Centrum, Tyresö

Trygghet när du köper bostad

Trygghetsfilosofin ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser när du köper ny bostadsrätt.

Vår trygghetsfilosofi

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  November 2016
 • Säljstart

   
 • Byggstart

   
 • Inflyttning

  Maj 2019

Om projektet

Nybyggda bostäder i Tyresö

Brf Steget i Norra Tyresö Centrum är ett hus med 72 flexibla nyproducerade lägenheter. Med hjälp av valbara väggar kan du omvandla din etta till en tvåa. Eller din tvåa till en trea eller fyra.

Välkommen på Stora visningshelgen

Vi bygger bostäder för alla. För förstagångsköpare och seniorer, nyförälskade och nyskilda. För naturnjutare, cityälskare, ensamstående och barnfamiljer. Välkommen på Stora visningshelgen den 31/8-1/9 kl. 12-14. Vi visar allt från inflyttningsklara lägenheter till bostäder i tidiga skeden.

Se alla våra visningar

Flexibla lägenheter

Tack vare lägenheternas möjlighet att förändras blir det en bostad där du både vill och kan bo länge. Strax intill finns goda kommunikationer, butiker, caféer, restauranger, bio, simhall, golfbana och ishall. Dessutom finns både skog och skärgård på nära bostaden.

Bostadsrättsföreningen Steget i Norra Tyresö Centrum är ett hus inom StegEtt. Det är vårt boendekoncept som framförallt vänder sig till ungdomar som ska flytta hemifrån och är på jakt efter sin första bostad i Tyresö. Men den här gången har vi tagit kommande nyproduktion ytterligare några steg vidare. Husets lägenheter har flexibla planlösningar som kan anpassas efter ditt liv, oavsett om du är ung eller gammal. Med hjälp av valbara väggar kan du omvandla din etta till en tvåa eller din tvåa till en trea – ja, till och med en fyra. Med andra ord är det här en bostad i centrala Tyresö som kan bli så rymligt eller yteffektivt som du vill ha den. Ett perfekt ungdomsboende i Tyresö!

Läs mer

Hög grundstandard i lägenheterna

Alla de nyproducerade bostadsrätterna har en hög grundstandard. Vad sägs till exempel om att köpa en lägenhet med integrerad diskmaskin och inbyggnadsugn med micro i köket samt helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare? Dessutom har du egen balkong eller uteplats.

Bostäder i Tyresö med fjärilshotell 

Brf Steget är ett hållbart hus, där både människor och naturen får växa. På de gemensamma takterrasserna planerar vi "fjärilshotell", det vill säga odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar. En annan grön oas erbjuds på den gemensamma gården, som ligger en trappa upp från gatan.

Bostadsrätter nära Tyresö Centrum

De nyproducerade bostäderna ligger strax intill Tyresö Centrum med goda kommunikationer till Stockholm, butiker, caféer, restauranger, bio, simhall, golfbana och ishall. För att skapa ett levande och tryggt gatuliv planerar vi inglasade lokaler på bottenplan med plats för en gemensam cykelverkstad och kommersiella verksamheter. Med så nära avstånd är det enkelt att skippa bilen och istället välja cykeln. Vi erbjuder en gemensam cykelpool med lådcyklar och en cykelverkstad där du kan pumpa däcken. Behöver du tillgång till bil någon gång ibland rekommenderar vi husets gemensamma bilpool.

Följ byggnationen av Norra Tyresö Centrum via webbkamera.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Tyresö – den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen

Tyresö kommuns vision är att utvecklas till den mest attraktiva kommunen i Stockholmsregionen med 3 000 nya bostäder till år 2021. Det är vi på Riksbyggen stolta över att vara en viktig del av. Våra planer är att bli en långsiktig aktör i området och vara med att omvandla Norra Tyresö Centrum till en attraktiv stadsdel, i och mellan husen.

Mer fakta

Golv: 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit. Vägg: Målning vit. Tak: Målning vit. Stänkskydd Centro Carrara Hexagon, blank.
Vitvaror: Kyl/frys helintegrerad H=1780 mm, Siemens alternativt hel kyl och frys. Induktionshäll Siemens. Inbyggnadsugn med mikro Siemens rostfri. Spiskåpa Pandora LGG. Diskmaskin helintegrerad Siemens
Kökssnickerier: Köksluckor Vedum Maja varmgrå. Bänkskiva av laminat, Fino mörk. Övrigt: Fönsterbrädor av natursten.

Golv: 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit.
Vägg: Målning vit. Tak: Målning  vit. Övrigt: Garderober, Vedum Maja vit slät dörr, hyllplan och klädstång. Placering enligt ritning. I vissa lägenheter vita skjutgarderober Mirro. Fönsterbrädor av natursten.

Golv: Klinkerplattor matt. Golvbrunn.
Vägg: Kakel, porslinsglasyr ljusgrå.
Tak: Målat tak.
Övrigt: Tvättställspaket, vit kommod med två lådor. Spegel med LED-belysning. Duschvägg rundad med klarglas, Niagara. Handdukshängare Vättern trekrok. Golvstående WC-stol.  Bänkskiva av laminat, Vedum Annika vit.  Kombimaskin Tvättmaskin/torktumlare Siemens vit.

Golv: Ca 1 kvm mörkgrå klinker vid entrédörr. 3-stav mattlackad vitlaserad ek. Sockel: Målad, slät sockellist av trä, vit. Vägg: Målning vit. Tak: Målning vit. Övrigt: Centralskåp för el och media, plats för router/trådlöst nätverk. Datakablar från centralskåp till uttag i rum enligt bofakta. Lägenheter på 42 kvm och  har Vedum Maja varmgrå garderob och övriga lägenheter har Vedum Maja vit garderob. Hatthylla Nostalgi i aluminium. Tidningshållare utanför tamburdörr. Entrédörr i skyddsklass 2, mekanisk ringklocka och tittöga.

Tak: Målad balkongundersida som tak. Övrigt: Räcke av pinnar i aluminium alternativt glasade balkongräcken med eventuell glasskärm, båda med aluminium profil enligt ritning. Elarmatur och eluttag på vägg.

TV/tele/data fördelas i lägenheten med en multimediacentral som fördelar till uttagen i varje rum. Bad, hall, förråd och kök har inget uttag. Det finns också trådlöst wifi.

Anmäl intresse till projektet Brf Steget

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp