Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Dunungen

Ljusa och luftiga bostadsrätter i Göteborg. Alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Välkommen till din nya verklighet!

 • Selma Lagerlöfs Torg
 • 85 lägenheter

Brf Dunungen

Ljusa och luftiga bostadsrätter i Göteborg. Alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Välkommen till din nya verklighet!

 • Selma Lagerlöfs Torg
 • 85 lägenheter
Planerat

Kontakt

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (9 st)

 • Planerad

   
 • Säljstart

  2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Visningslägenhet

   
 • Inflyttning

  2022

Om projektet

Bostadsrätter vid Nya Selma Lagerlöfs Torg

Vid Nya Selma Lagerlöfs Torg i Göteborg planerar Riksbyggen för 85 ljusa och luftiga bostadsrätter, alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Säljstarten är planerad till 2019.

Nytt liv för Selma Lagerlöfs torg

Ett omtyckt gammalt område får nytt liv. Kvarteren runt Selma Lagerlöfs Torg kommer att byggas ut med många nya butiker, bostäder och service. Kvarteren byggs också ut med sköna promenadstråk, grönområden och mötesplatser. En stadsdel där trygghet och hållbarhet är ledorden.

Här planerar Riksbyggen för 85 ljusa och luftiga bostadsrätter, alla med stora fönster och balkong i soligt läge. Lägenheter blir öppna och välplanerade, och byggs för att uppfylla mycket högt ställa krav på tillgänglighet, innemiljö, energieffektivitet och miljöanpassning.

Trygghet i ditt bostadsköp

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi
Läs mer

Miljöcertifierade och hållbara hem

 För att säkerställa högsta möjliga hållbarhetsnivå använder vi Sweden Green Building Councils certifieringssystem Miljöbyggnad. Systemet baseras på svenska bygg- och myndighetsregler samt svensk byggpraxis och ger ett kvitto på nybyggnationers kvalitet när det gäller energi, inomhusmiljö och material. Det betyder att vi minskar användandet av ändliga resurser, att du får ett sunt inneklimat och att den låga energianvändningen ger dig pengar över till annat. 

Vi ser alltid till hela samhällets krav på energieffektivitet, funktionalitet och hållbarhet. Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ligger ofta långt före vad normerna föreskriver. Men vi sätter oss inte nöjda för det. Riksbyggens och Bonums ambition är att driva utvecklingen framåt och hela tiden höja ribban för vårt ekologiska, ekonomiska och sociala hållbarhetsarbete.

Området

Nära till både grönområden och centrum

Stora grönområden finns på promenadavstånd. Att åka buss till Göteborgs centrum tar en kvart. Cykelvägen är det bara drygt fem kilometer till centralen. Närmsta golfbana ligger två kilometer bort. Och till E6:an är det mindre än en kilometer.

Redan idag är Selma Lagerlöfs Torg en uppskattad mötesplats, med bra kommunikationer, god service och ett brett utbud av butiker. Men nu sker en omdaning som förvandlar stadsdelen till en plats att verkligen älska, en plats som skapas för det goda vardagslivet. Framtidens Selma. Här byggs inte bara hus. Här omformas vägnätet, så att det som nu är genomfartsleder blir levande stadsgator. Här skapas butiker och arbetsplatser. Här utökas både den kommersiella och den kommunala servicen. Här formas en attraktiv ny stadsdel med trygghet och hållbarhet i fokus.

Utbyggnaden av Selma Lagerlöfs Torg och området runt omkring kommer att ske under etapper under flera år. Sammanlagt planeras här omkring 3 000 nya bostäder för studenter, ensamstående och familjer.  Mer Information finner du på Framtidens Selma. Läs mer här!

Anmäl intresse till projektet Brf Dunungen

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning med mera. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret, så får du fortlöpande information av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp