Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Renovering och ombyggnad åt er bostadsrättsförening

Renovering och ombyggnad är en naturlig del i en fastighets liv. Det är nödvändiga åtgärder som gör att fastigheten behåller och utvecklar sin standard i takt med tiden och inte minst: att den behåller sitt värde.

Kontakta oss

Vi får både fastigheter och boende att växa

Att renovera eller bygga om är ofta en stor investering, i både tid och pengar. Att göra det i rätt tid och att göra rätt från början blir både billigare i längden och minskar risken för oväntade händelser. Ett viktigt beslut i ombyggnationen är därför att välja rätt samarbetspartner. Riksbyggen har lång erfarenhet av renovering och ombyggnadsprojekt i bostadsrättsföreningar.

Riksbyggen har 75 års erfarenhet av att hantera ombyggnationer åt landets bostadsrättsföreningar, och har många medarbetare som sysslar med just detta. Vi vet hur man kostnadseffektivt och hållbart hanterar ombyggnationer och renoveringar i miljöer där människor lever och bor, och tar stor hänsyn till att det vardagliga ska fungera även under projektets gång. Med oss får ni samarbetspartner som ser till att ombyggnaden genomförs enligt den plan ni har godkänt. Vi är kvar under hela projektet och följer upp när arbetet är klart.

Vi är öppna för förändringar

Vid en ombyggnad är det många saker att hålla ordning på, många fler än vad man först kanske tror: anbudsupphandlingar, försäkringsavtal, myndighetskrav, besiktningar, kalkyler, projektplaner, information till boende och så vidare. Det är många personer och instanser att hålla kontakt med.

När ni anlitar Riksbyggen till er bostadsrättsförening får ni en kompetent och trygg samarbetspartner som ser till att ombyggnaden blir precis som ni har tänkt er. Vi fungerar som projektledare och anlitar de som är bäst lämpade att utföra ombyggnaden – antingen internt hos oss eller någon i vårt väl inarbetade nätverk av underleverantörer och samarbetspartners.

Att vi håller tidsplanen och följer upp arbetet när det är klart är en självklarhet för oss. Vi ger alltid en fast produktionskostnad, så att ni redan i förväg vet hur det kommer att påverka medlemmarnas månadsavgift. Dessutom ger vi 5 års garanti på utförd ombyggnad eller renovering.  

Bostadrättsmässan

Riksbyggen har varit en medarrangör till BostadsrättsMässan i över tio år, har du idéer på vad du skulle vilja se eller höra på mässan så är du välkommen att mejla oss.

Utifrån era behov och önskemål sätter vi ihop en kombination av följande delar till er förening: