Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne.

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter

Brf Körsbärslunden

Bo nära service, förskola och kommunikationer i Helsingborg. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana lekar blir din närmaste granne.

 • Helsingborg
 • 38 lägenheter
Planerat

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (13 st)

Om projektet

Bostadsrätter i Helsingborg

I Brf Körsbärslunden i Helsingborg bor du nära service, förskola och kommunikationer. En grönskande park med lekplats, utomhuspool och plats för spontana bollekar blir din närmaste granne.

Moderna bostadsrätter i Helsingborg

Regementsgatan är en av de finaste och attraktivaste gatorna i Malmö. Nu är det Helsingborgs tur. På Regementsvägen vid norra infarten till Helsingborg kommer vi uppföra två bostadshus med både bostadsrätter och hyresrätter.

I huset med bostadsrätter kommer vi erbjuda 38 välplanerade ettor till treor mellan 35-80 kvadratmeter, där samtliga lägenheter har en härlig balkong. Våra treor kommer dessutom vara genomgående med fint ljusinsläpp och två balkonger. Ett extra plus till din nya bostadsrätt är den gemensamma takterrassen högst upp i huset där du från tionde våningen har en magnifik utsikt över hela Helsingborgs stad. En härlig plats att umgås med familj och vänner.

Väljer du att bo här har du allt nära till hands. I husets markplan kommer det att finnas förskola och cykelförråd. Mitt emot ligger tre större mataffärer och service som apotek, bageri och vårdcentral. Huset kommer att ligga längs Regementsvägen där andra långsidan vänder sig mot den vackra grönskande parken. I parken finns en körsbärslund med 52 olika körsbärssorter, gott om rekreationsplatser och plats för både lek, träning och spontana fotbolls- och volleybollmatcher. Förutom lekplats finns också en grillplats och en utomhuspool för de boende i området. Så vill du ha ett enklare liv i en fräsch välplanerad bostadsrätt med närhet till allt, så är detta ett boende för dig.

 • Planerad

  Oktober 2018
 • Byggstart

  December 2018
 • Säljstart Förtur

   
 • Säljstart

  Höst/vinter 2019
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Höst/vinter 2020

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Anmäl intresse till projektet Brf Körsbärslunden

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Kundansvarig
Kristin van der Reep