Slutsålt
Brf Blicken

Om projektet

Bostadsrätter på Haningeterrassen i Haninge

Riksbyggen är med och omvandlar området vid Handenterminalen till Haningeterrassen och Brf Blicken blir områdets första hus. Huset bjuder på en storslagen vy över Haninges takåsar och spegelblanka Rudasjön strax intill. Här erbjuder vi allt från kvadratsmarta 1:or till en exceptionell topfloor-våning.

Högst på Haningeterrassen

Nya Haningeterrassen växer fram till en levande stadsdel med ca 600 bostäder, ett planerat specialistsjukhus, biograf, butiker, restauranger samt en ny modern bussterminal.

Områdets första hus Brf Blicken är 18 våningar högt med storslagen utsikt. Det är ett hus, byggt i vinkel, som ser saker från nya synvinklar. När du går på visning här kommer vi inte att säga "Välkommen in i vardagsrummet". För dig kanske det inte alls är ett vardagsrum utan en snickarverkstad, en balsal, en swimmingpool... Eller så är det ett vardagsrum idag, men något helt annat imorgon.

I huset finns allt från kvadratsmarta 1:or med växthus på balkongen till en exceptionell topfloor-våning med det lilla extra i varje detalj. På ett av taken planerar vi en lummig terrass med inglasat orangeri.

Läs mer

Ditt liv och din stad från nya synvinkar

Hellre tänka nytt än att flyta med strömmen. Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen.

Riksbyggens vision för söderort

Sedan 1940 har vi byggt mer än bara bostäder. Vi har byggt nya stadsdelar med rum för hela livet. Inomhuslivet och utomhuslivet. Studentlivet, småbarnslivet och seniorlivet. Arbetslivet. Vardagslivet. Göra-just-inget-alls-livet. Kort sagt, alla delar av livet. I de områden vi är med att utveckla arbetar vi för ett gott liv, både i och mellan husen. Och för att lyckas med det krävs det att vi tänker nytt, tänker längre. Vad är det som ska få människor att vilja leva här – år ut och år in?

Haninge satsar på hållbar utveckling

Haninge kommun färdigställer detaljplaner för tusentals nya bostäder. Visionen är att områdets framtida stadskärna ska bli en ljus, levande och vacker stadsmiljö med en blandning av bostäder, fritid och arbetsplatser. Kommunen ska präglas av en långsiktigt ekologisk, social och ekonomisk hållbar utveckling.

Tillsammans får vi Haninge att växa

Haninge ska fortsätta att utveckla förstklassiga boendemiljöer i vacker miljö. Och vi på Riksbyggen vill vara med att förverkliga deras planer. I framtiden ska vi vara den ledande samhällsutvecklaren i Haninge. 80 000 invånare har redan upptäckt fördelarna med att bo och leva i kommunen. Och allt fler kommer att flytta hit. Den största attraktionskraften ligger i områdets valfrihet – oavsett om du vill bo centralt eller riktigt naturnära med skärgård eller skog utanför dörren. Här någonstans vill vi i framtiden, i nära samarbete med kommunen, skapa nya områden där människor vill leva, inte bara bo.

Bilder

Se alla bilder

Karta & närområde

Dina vanliga destinationer

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Sök ovan eller klicka i kartan!

Projektstatus

  • Icon Planerad Oktober 2014 Dot
  • Icon Säljstart Förtur Maj 2015 Dot
  • Icon Säljstart Dot
  • Icon Byggstart Dot
  • Icon Visningslägenhet Dot
  • Icon Inredningsval Höst 2017 Dot
  • Icon Inflyttning Dot

Kontakt

Vår säljare svarar på dina frågor

*Obligatoriska fält
Ange namn. '<' och '>' är inte tillåtna
Ange ett fullständig telefonnummer
Fältet innehåller otillåtna tecken. '<' och '>' är inte tillåtna
Fyll inte i detta fält