Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter

Brf Framsidan

Från och med december 2019 kan du flytta in i en nyproducerad bostad, centralt i Haninge ett stenkast från goda kommunikationer och härlig natur. Välkommen till din nya verklighet!

 • Haninge
 • 122 lägenheter
Stora visnings-helgen 9-10 mars

Fakta

 • Rum 1-2 rum och kök
 • Pris 1 665 000-3 970 000 kr
 • Avgift 1 826-3 120 kr/mån

Visningar

Lör 9 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Nynäsvägen 84, 16 tr på visning !

Sön 10 mar kl 12:00 - 14:00

Nu öppnar vi dörrarna till din nya verklighet. Välkommen till Nynäsvägen 84 , 16 tr på visning !

+ Visa fler bilder (17 st)

Kontakt

Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Försäljningen är igång!

Det finns fortfarande lägenheter kvar. Längre ner på sidan kan du se vilka lägenheter som är lediga. Kontakta vår säljare så får du veta mer.

 • Planerad

   
 • Säljstart Förtur

  April 2016
 • Säljstart

  Maj 2016
 • Byggstart

  Höst 2017
 • Inflyttning

  December 2019

Om projektet

Bostadsrätter i Haninge

Brf Framsidan är två hus med bara ettor och tvåor som ligger söder om Söder. Nya fina bostadsrätter centralt i Haninge med närhet till det mesta.

Riksbyggen satsar på cykelpool i Haninge

Det här är en bostad där du precis utanför dörren har butiker, caféer, restauranger och strålande kommunikationer. Dessutom finns friluftsområdet Rudan med både skog och skärgård på nära håll.

Riksbyggens driver tillsammans med Haninge kommun pilotprojektet "Innovativ parkering" som går ut på att underlätta för människor att bo och leva utan egen bil och samtidig bidra till en mer hållbara boendemiljö.

Riksbyggen och Haninge bibliotek har en cykelpool på Poseidons torg i Haninge. Alla som vill kan gratis låna en cykel via sitt bibliotekskort, fem vuxencyklar, två barncyklar och lådcykel finns till förfogande. Man lånar en cykel genom att komma in på biblioteket i Handen, som ligger i Haninge kulturhus, och registrera lånet med lånekortet. Det går snabbt att registrera ett nytt lånekort om man inte har något sedan tidigare.

Haningeterrassen – nya synvinklar på ditt hem och din stad.

Vill du flytta till en bostadsrätt i Haninge och hellre tänka nytt än att flyta med strömmen när du köper bostad? Hellre bygga högt än att ligga lågt. Hellre sticka ut än att låta bli. Så tänker vi när vi omvandlar Handenterminalen till nya, kaxiga Haningeterrassen. Här ser vi på livet och staden från nya synvinklar. Området växer fram från en asfalterad bussterminal till en levande stadsdel med 600 nya bostäder, butiker, caféer, restauranger, en stor mataffär och ett specialistsjukhus med vårdcentral. En trappa ned byggs en ny, modern bussterminal. Här bor du nära pendeltågsstationen ligger bara en gångbro bort.

Läs mer

Små lägenheter som känns oväntat stora

Brf Framsidan är två hus med nya bostadsrätter i Haninge inom StegEtt, vårt boendekoncept som framförallt erbjuder mindre lägenheter till unga människor på jakt efter sitt första boende. Men i Brf Framsidan ser vi på små lägenheter från en ny synvinkel: litet behöver inte alltid vara litet. I husen finns ettor och tvåor som alla har imponerande hög grundstandard, genomgående planlösningar och egen balkong eller uteplats. Många av dem är dessutom ovanligt stora för att vara små. Vad sägs till exempel om en etta på 37 kvadrat där du utan problem kan bre ut dig eller en tvåa på 52 kvadrat med plats för både spjälsäng och hemmakontor. Med andra ord erbjuder vi hem att växa i.

Imponerande hög grundstandard i lägenheterna

Lägenheterna imponerar med sin höga grundstandard. Köken har rostfria vitvaror och de helkaklade badrummen har kombimaskin. Dessutom har du egen balkong eller uteplats. Planlösningarna är genomgående, vilket släpper in mycket ljus och ger dig en "tyst" sida med sovrum mot innergården. För att få ettorna att kännas ännu större planerar vi sovalkover. Många av lägenheterna har även ett eget förråd så att du kan ha blomkrukor, solstolar och julgranskulor nära till hands. I vissa av förråden finns ett fönster vilket gör det möjligt att inreda rummet som ett mindre kontor, om du vill.

Se huset och välj bland lägenheterna

Öppna lägenhetsväljaren

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Brf Framsidan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Reg. Fastighetsmäklare
Janne Viinikka

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp