Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Honungslunden

Rymliga rad- och parhus som kombinerar villakänsla med ett bekymmersfritt boende nära centrala Ulricehamn. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ulricehamn
 • 34 bostäder

Brf Honungslunden

Rymliga rad- och parhus som kombinerar villakänsla med ett bekymmersfritt boende nära centrala Ulricehamn. Välkommen till din nya verklighet!

 • Ulricehamn
 • 34 bostäder
Planerat

Kontakt

Säljare
Maria Kjellgren

Riksbyggen Förtur

Öka din möjlighet att välja just den bostad som du vill ha. Som medlem i Riksbyggen Förtur får du inbjudan till säljstart för de projekt som du anmält intresse för innan de erbjuds till allmänheten.

Läs mer om Riksbyggen Förtur
+ Visa fler bilder (7 st)

 • Planerad

  2017
 • Säljstart

  Höst 2019
 • Byggstart

  Vår 2020
 • Inflyttning

  Sommar 2021

Om projektet

Bostadsrätter på Herralyckan, Ulricehamn

Vi planerar att bygga Brf Honungslunden med närhet till centrala Ulricehamn. 35 rymliga rad- och parhus som kombinerar villakänsla med ett bekymmersfritt boende. Ett nytt naturnära boende i Herralyckan. Beräknad inflyttning sommaren 2021.

Ekologisk gemenskap med gott om biytor

Med fokus på gemenskap och hållbarhet kommer Honungslunden att erbjuda möjligheter till samarbeten grannar emellan. Här kan du bland annat se fram emot gemensamma odlingsytor, ett orangeri och föreningens egna bikupor.

Det är idén om hållbarhet, trygghet, samarbeten och social gemenskap som ligger till grund för vårt nya bostadsområde.

I anslutning till föreningslokalen planeras det för ett orangeri samt odlingslotter som underlättar för de boende att odla tillsammans. Det skapar möjligheter både till närodlade bär och grönsaker samt social samvaro.

Vi planerar även för att bikupor ska finnas i anslutning till par- och radhusen där de boende får möjlighet att utvinna och njuta av sin egen honung. Föreningen har därför fått sitt namn från det sociala biet som fyller en viktig funktion i naturens ekosystem och skapar förutsättningar för en levande och grön boendemiljö.

Par- och radhus med villakänsla

Bostadsrätterna är ljusa, där den öppna planlösningen sätter sitt avtryck. Med uteplatser i två väderstreck blir de gröna omgivningarna som en del av bostaden. Uteplatsen via köket utgörs dessutom av en trevlig innergård med förråd samt en inglasad vinterträdgård.

Området

Shopping, sjöliv och skidåkning

Från Herralyckan har du bara tio minuters promenadavstånd ner till centrala Ulricehamn. Centrumkärnan bjuder på mängder av möjligheter för alla dagar i veckan – oavsett vad du är intresserad av.

Ulricehamn har sitt hjärta vackert beläget vid sjön Åsunden. Stadens charmiga arkitektur och klassiska butiksgata erbjuder gott om möjligheter till mat, shopping och mysiga stunder.

Endast två kilometer bort ligger stadens golfbana, utförsåkning samt skidstadion där världscupen i längdskidor återigen kommer att arrangeras 2019.

Karta

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Hur långt är det till jobbet, svärföräldrarna eller träningen? Skriv in en adress och se.

Anmäl intresse till projektet Brf Honungslunden

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Maria Kjellgren

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Tryggt köp

När du köper en nyproducerad lägenhet av Riksbyggen gör du det till ett fast pris och slipper budgivning.

Fördelar med nyproduktion

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp