Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av Riksbyggens webb. Om cookies på riksbyggen.se.

Ok
Stäng sök

Brf Guldpennan

Lägenheterna i Södergården i Uddevalla är som gjord för dig som vill bo lätt och ledigt - nära centrum, kommunikationer och avkoppling. Välkommen till din nya verklighet!

 • Uddevalla

Brf Guldpennan

Lägenheterna i Södergården i Uddevalla är som gjord för dig som vill bo lätt och ledigt - nära centrum, kommunikationer och avkoppling. Välkommen till din nya verklighet!

 • Uddevalla
Försäljning pågår

Kontakt

Säljare
Helena Jakobsen

Försäljningen är igång!

Det finns fortfarande lägenheter kvar. Längre ner på sidan kan du se vilka lägenheter som är lediga. Kontakta vår säljare så får du veta mer.

+ Visa fler bilder (10 st)

 • Planerad

  April 2016
 • Säljstart

  Omstart våren 2019
 • Byggstart

   
 • Inredningsval

   
 • Inflyttning

  Sommar 2021

Om projektet

Bostadsrätter i Södergården, Uddevalla

Brf Guldpennan i Södergården i Uddevalla är som gjord för dig som vill bo lätt och ledigt utan måsten - nära centrum, kommunikationer och avkoppling. Den andra etappen i Södergården består av 47 bostadsrättslägenheter på två till fyra rum och kök.

Närhet till centrum och hav

Här skapar vi ett helt nytt och levande bostadsområde på Söderskolans historiska mark i Uddevalla. Södergården består av en bostadsrättsförening för Bonum, två bostadsrättsföreningar för Riksbyggen och en skönt grön gård som ramar in hela området. Här har du nära till spontana möten, aktiviteter, service, centrum och havet.

Magasin med planlösningar

I Allt om Brf Guldpennan kan du se vilken lägenhet som passar dig. Vårt bygglov för Brf Guldpennan har nu vunnit lagakraft. Vi har redan påbörjat alla förberedelser för att kunna starta försäljningen på nytt. Det kvarstår lite arbete och vi räknar med att det blir under våren/sommaren 2019. Anmäl ditt intresse så återkommer vi med information om priser och vilka lägenheter som är lediga så snart vi har möjlighet att starta försäljningen igen. 

Välkommen att höra av dig om du har några frågor, Helena Jakobsen 0522-65 44 11, eller lämna intresseanmälan så kontaktar vi dig.

Bostäder

Lägenhet
Rum
Storlek
Våning
Pris
Avgift
Status

Området

Natursköna upplevelser och goda kommunikationer

Från Södergården har du nära till flera sköna gröna parker och promenadmöjligheter, exempelvis naturreservatet i Kapelle eller Strandpromenaden – som sträcker sig från Skalbankarna i öster genom centrum och 9,3 km bort till Lindesnäs. Vill du hellre motionera inomhus har du både simhall och gym inom gångavstånd från Södergården. Liksom Bohusläns museum, hamnen och inte minst Uddevallas skärgårdsbåtar som går till Smögen, Käringön, Bassholmen och Lysekil. Området ligger också nära till centrum och mataffärer, shopping, bio, restauranger,caféer och en hel stad med nöjen.

Närmaste busshållplatser ligger vid Folkets Park och Segelplan där linje 3 och 822 går. Medan Flexlinjen stannar på Packhusgatan, bara 100 meter från Södergården. Du som har bil har nära till såväl Göteborgsvägen som Riksväg 44 och E6.

Mer fakta

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet, vita. Stänkskydd av kakel, vitt, matt 100x300 mm i förband, ljusgrå fog. Tak: Målat, vitt.
Inredning: Skåpsinredning från Vedum med vita släta luckor och lådor, handtag i aluminium. Silvergrå bänkskiva av laminat med rak kant och underlimmad diskho. Köksblandare, krom. Belysning under väggskåp. Utrustning: Vitvaror från Bosch. Infälld induktionshäll. Inbyggd spisfläkt med utdragbar front. Inbyggnadsugn, vit. Inbyggnadsmikro, vit. Kyl, vit. Frys, vit. Diskmaskin, vit.

Golv: Klinker, grå, matt, 2003200 mm, samt 1003100 mm vid dusch, grå fog, komfortvärme.
Väggar: Kakel, vitt, matt, 2503400 mm, ljusgrå fog.
Tak: Målat, vitt.
Inredning: Golvmonterad WC-stol. Vägghängd kommod från Vedum med lådor och tvättställ, vita. Tvättställsblandare, krom. Spegel med belysning. Duschväggar i klarglas med aluminiumprofiler. Duschblandare och duschset, krom. Handduks- och klädkrokar, krom. Toalettpappershållare, krom. Takbelysning. Handdukstork, krom. Tvättdel i badrum: Bänkskiva av laminat, vit med rak kant. Väggskåp från Vedum med vita släta luckor, handtag i  aluminium. Utrustning: Tvättmaskin och torktumlare från Bosch, vita.

Golv: Ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vitt.
Förvaring: Garderober alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler.
Inredning: Hylla och klädstång, vita.

Golv: Klinker vid dörr (ca 1 kvm), grå, matt 2003200 mm, grå fog och ekparkett, 3-stav, mattlackad. Golvsockel: Ek.
Väggar: Tapet.
Tak: Målat, vitt.
Förvaring: Garderob alt skjutdörrsgarderober enligt ritning, om skjutdörrsgarderob vita dörrar med metallprofiler.
Inredning: Hylla och klädstång, vita

Här kan du läsa Allt om Brf Guldpennan

Dokument och faktablad

Anmäl intresse till projektet Brf Guldpennan

Du kan enbart anmäla intresse för hela projektet och inte specifika lägenheter, det görs i kontakt med säljare

Ange förnamn
Ange efternamn
Felaktigt telefonnummer
Fyll inte i detta fält
Ange adress
Ange ett korrekt postnummer
Ange postort
Ange personnummer
Säljare
Helena Jakobsen

Att köpa bostadsrätt

Förhandsavtal, upplåtelseavtal, handpenning mm. Så här går det till att köpa en bostadsrätt av Riksbyggen.

Så här går köpet till

Trygghetsfilosofin

Om något oförutsett händer ger vi dig skydd mot dubbla boendekostnader, framflyttad tillträdesdag och avbokningsskydd.

Vår trygghetsfilosofi

Intresserad?

Fyll i dina uppgifter i formuläret ovan, så får du fortlöpande information om projektet av vår säljare. Det är inte bindande på något sätt och självklart kostnadsfritt.

Upp