Succé för Riksbyggens Brf New York i The Parkside, Göteborg 2024-08-22, kl 07:00

Succé för Riksbyggens Brf New York i The Parkside, Göteborg

Riksbyggens Brf New York, som ligger med fantastiskt utsiktsläge på Masthuggskajen i Göteborg, har redan sålt en tredjedel av lägenheterna via förturskön i samband med säljstarten som skedde i slutet av april.

Brf New York är en del av det nya spännande området vid Masthuggskajen i Göteborg, där stadsdelens puls möter grönska och vatten. Nyligen togs det första spadtaget för kvarteret The Parkside som fått sitt namn från sin internationella atmosfär präglad av influenser från New York - därav namnet på den 18 våningar höga byggnaden.

- Intresset har varit stort under en längre tid, men nu har Riksbyggen fått bekräftelse på att det är rätt typ av lägenheter för området, rymligare bostäder med hög materialstandard och vacker utsikt. Allt fler ser hur Masthuggskajen förvandlas från parkeringsytor till kontor och bostäder. Det kommer bli mycket bekvämt att bo här, med närhet både till älven och stadens puls, säger Anders Radne, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Göteborg

Lägenheterna kommer ligga på våning 8 till 18. Det är tvåor, treor och fyror med genomgående fina materialval, modern utrustning och höga boendekvalitéer i alla detaljer, som exempelvis eksnickerier i köket och en- eller tvåstavsparkett i mörk ek. De sex översta lägenheterna blir Roof Gardens, lägenheter med generösa gröna terrasser, varav två lägenheter är i etage.

Fakta om Brf New York:
Prisintervall: Från 4 100 000 kr till 24 250 000 kr
Boarea: 60–172 kvm
Planerad inflyttning: 2027

För mer information och visning av lediga lägenheter, besök;www.riksbyggen.se/newyork

För mer information:
Dzejna Wallin, marknadsområdeschef, Riksbyggen i Storgöteborg, 031 - 17 56 31, dzejna.wallin@riksbyggen.se
Anders Radne, sälj- och marknadsansvarig, Riksbyggen i Storgöteborg 031 - 704 68 66, anders.radne@riksbyggen.se

Bilder