Pressinbjudan: Välkomna på första spadtaget för Riksbyggens radhus på Getberget i Skellefteå den 4 september 2024-08-29, kl 12:45

Pressinbjudan: Välkomna på första spadtaget för Riksbyggens radhus på Getberget i Skellefteå den 4 september

Riksbyggens bostadsrättshus på Getberget i Skellefteå säljstartades i somras och är nu klara för byggstart. Den 4 september tas det första spadtaget för husen som beräknas stå klara för inflytt kring årsskiftet 2025/2026.

Riksbyggen förbereder för 20 bostadsrättsradhus i Brf Hjortrongränd på Getberget i Skellefteå. Husen på 98,5 kvadratmeter har i grundutförande 5 rum och kök, rymlig altan i sydvästläge, trädgårdstäppa och carport som är förberedd för laddbox.

De första som sätter spaden i marken är Lorents Burman, kommunalråd Skellefteå kommun, Ulrika Nyström, affärsområdeschef Riksbyggen, Kurt Nyström, vd Contractor Skellefteå och Evelina Lundgren, köpare.

- Den fina samverkan mellan Riksbyggen, Skellefteå kommun, Contractor och investeringsbolaget Nornan Invest har varit avgörande för att kunna starta detta bostadsprojekt med en så pass snabb byggstart. Genom detta samarbete kan vi nu möta det växande behovet av bostäder i Skellefteå, säger Ulrika Nyström, affärsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Media är varmt välkomna att delta vid det symboliska första spadtaget onsdagen den 4 september klockan 11.30 vid Humlegatan 2 på Getberget. Vi bjuder på lättare lunch och hjortrondryck. Anmälan skickas till mira.lindahl@riksbyggen.se

Läs mer om Brf Hjortrongränd

Den 15 september äger Riksbyggens stora visningsdag rum, och Brf Hjortgränd är ett av många bostadsprojekt som visas då. Se alla bostadsprojekt som visas i Västerbotten.

För mer information:
Lars Lundgren, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad Norr, 076-83 73 507, lars.lundgren@riksbyggen.se
Jenny Elveljung, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Norr, 090-159 603, jenny.elveljung@riksbyggen.se

Bilder